Hey, Hey, Hey!

Cine sunt eu?…Nu am, inca, raspunsul complet la aceasta intrebare dar o sa va povestesc despre ceea ce stiu deja. Numele meu este Diana-Gabriela Apostolescu, sunt cea mai zambitoare persoana pe care o cunosc si pe langa asta sunt medic, sotie, si mai nou bloggerita ๐Ÿ™‚ .

Pentru ca sunt pasionata de tot ce e mai cool pe lumea asta ๐Ÿ˜€ , ca de exemplu calatorii, sport, stil de viata sanatos, shopping, catei, fotografii si nu in ultimul rand de a face oamenii din jurul meu fericiti, am decis sa incep sa povestesc aici despre descoperirile mele, despre nebuniile mele, si in general despre tot ce imi trece prin cap.

Imi place mult, mult de totย  sa vorbesc despre drumul lung si totodata extraordinar de interesant al profesiei mele, despre beauty, despre locuri dragute pe care le-am vizitat si pe care mi-as dori sa le vizitez in viitor, despre diete si sport si nu in ultimul rand despre ce poti face in cel mai dragut orasel din Romania ca sa nu te plictisesti…evident ma refer la Brasov ๐Ÿ™‚ .

Ah, sa nu cumva sa uit, ador cainii in general si sunt terminata dupa Schnauzer indiferent de talie sau culoare ๐Ÿ™‚ . Am avut doi, uriasi, superbi si campioni ( in ochii mei cu siguranta ๐Ÿ˜‰ ), si cat de curand va urma altul, de data aceasta, pitic.

Va astept aici, sa ne imprietenim si sa povestim!